HÍREK$cols=3$type=ticker$count=5$meta=no$cate=no$va=0$hide=home

ESÉLYKIKÖTŐ

Helyszín: Nagyharsány, Faluközpont-Falutörténeti Múzeum udvara/Iskola
Nyitva tartás:
2016. augusztus 4-5. (csütörtök-péntek) 15 és 20 óra között
2016. augusztus 6. (szombat) 11 és 20 óra között

ÉLMÉNYTÉR

Az emberi jogok, az esélyteremtés, a környezettudatosság területén dolgozó civil szervezetek interaktív, játszó- és közösségi tere gyerekeknek és a játékra nyitott felnőtteknek.

Alternatíva Ifjúsági Iroda - INDIT Közalapítvány

WWW.INDIT.HU/ALTERNATVA_IFJUSGI_IRODA/
 • Empátia fitness: (kevéssé ismert, hogy a mentálhigiénés problémák vonatkozásában az empátia és a szolidaritás fontos védő tényezők): komplex dobó-lépegető alapú társas-játék, ahol a résztvevőknek az alábbi témákban kell feladatokat megoldani, kérdésekre jól válaszolni, hogy a célba érjenek: drogok, társadalmi befogadás, környezetvédelem/ fenntartható fejlődés; hatékony, asszertív kommunikáció, stb.
 • Koffer- tárlat – a játékhoz való jog: a másik bőröndünkben a régmúlt, a közelmúlt és jelen játékait gyűjtöttük össze, amelyeket a résztvevőknek kell szétválogatni aszerint, hogy a melyekkel játszhattak a fontos gyermekjogi egyezmények megszületése előtt vagy után. A játék kapcsán lehetőség nyílik kvízjátékban is részt venni gyermeki jogok témában .
 • Média mágnes – Médiatudatosság: A médiatudatosságra való ösztönzést, az információ forrásának és hitelességének beazonosítását és a médiából származó információk tudatos értékelését segítő interaktív mágnes táblás játék.
 • Egy tárgy, egy történet - gyermekjogi játék
 • Válasz egy tárgyat, amely különböző gyermekekkel megtörtént élethelyzetről mesélnek…vajon érvényesültek vagy sérültek a gyermeki jogok a történetekben?
 • Még egy kortyot? - résztvevők egy „különleges itallap” segítségével megismerhetik a különböző mértékű alkoholfogyasztás kockázatait…
 • Játszd újra! csocsó, rugós foci…


Amnesty International Magyarország

Élet határok nélkül – Lépd át a saját határaidat!
http://www.amnesty.hu

 • Úton – színház határok nélkül fórumszínház előadás
  • A kezdeményezés lényege, hogy egy tanulási folyamat részeként arra használjuk a színházat és annak eszközeit, lehetőségeit, hogy megszólítsuk a társadalmat, magunkat, továbbá olyan stratégiákat próbáljunk ki, melyek társadalmi változásokat hozhatnak létre a közösség javára, aktív szerepvállalásra sarkallnak, fejlesztik a személyiségünket. Olyan interaktív színházi technikáról van tehát szó, amely a nézők bevonására, aktív részvételére épít, célja pedig társadalmi változások elérése.
  • https://www.facebook.com/events/496893340515321/
 • A vendég - impro színházi előadás
  • péntek-szombat
  • Vendégségben vagy. Más otthonába érkezel. Azaz más van otthon és nem Te. Le kell venni a cipőt? Hogyan viselkedj? Mit üzen az arcod, a tekinteted nekik? Befogadnak? Akarod, hogy befogadjanak? A Grund Színház előadásában improvizált jelenetekben keressük az ember és az otthon kapcsolatának sajátosságait, az idegen helyzet gyanakvó vagy kíváncsi természetét. Az improvizáció technikája lehetővé teszi, hogy a színészek játékán keresztül olyan kérdéseket kutassunk, amelyek foglalkoztatnak minket.
  • https://www.facebook.com/events/280660572266232/
 • Mi lenne, ha emberi jogi óra
  • Egész órás kiscsoportos szerepjáték érzékenyítő feladatokkal, közös megbeszéléssel, filmmel, képekkel, hogy megértsük, min mennek keresztül emberek milliói szerte a világban, s az emberi jogok nézőpontjából ez mit is jelent, és mi ebben a szerepünk. 
  • http://www.amnesty.hu/emberi-jogi-oktatas/mi-lenne-ha
 • Kocsmakvíz
  • Mindent tudsz az emberi jogokról, de ezt eddig senkinek sem tudtad bebizonyítani? Emberi jogi témájú kvíz, ahol a résztvevők csapatokba szerveződve, oldott hangulatban mérhetik össze a témában szerzett tudásukat
 • Interaktív kitelepülés, napi kvízzel, társasjátékokkal, kitűző készítéssel.

Baranya Megyei Esélyek Háza - Nevelők Háza Egyesület

http://www.ckh.hu/
SANSZ játszótér
Az emberi jogok és az esélyegyenlőség kérdéskörével foglalkozunk, főként iskolai érzékenyítő órák és miniprojektek keretében. Ugyanakkor nagy hangsúlyt fektetünk a segítő szakemberek, pedagógusok sajátélményű és módszertani továbbképzésére is. Játszóterünk lehetőséget kínál - 9 és 99 között mindenkinek – a közös élményszerzésre és a gondolatainak megosztására.
 • Sansz Óriás Jenga
 • Ahol a gyerekek alszanak- párkereső
 • Érzék memory
 • Kreatív sarok: önarckép készítés
 • Alkossunk szabadon!— relaxáció művészettel (minden nap 15.00-18.00 között)

Eurakvilo Gyermekonkológiai és Gyermekhospice Közhasznú Alapítvány

http://eurakvilo.com/

Légy te is egy Fuvallat! Ismerd meg az Eurakvilo vitorlását, a legénységét és céljait, nagyobb hullámait!
Alapítványunk munkáját és a segítés lehetőségeit szeretnénk közelebb hozni és bemutatni az érdeklődőknek, interaktív feladatokon keresztül megmutatjuk a társadalmi összefogás szerepét, fontosságát, projektjeink eredményeit. Továbbá alapítványunk logóját csillámtetoválás formájában elkészítjük minden érdeklődőnek, illetve a témához kapcsolódó témákat sablonok segítségével. Idén is lehet majd kis szívecskéken, palackokon bátorító üzenetet küldeni a kórházban fekvő kis hősöknek, „palack posta szívek”. Továbbá idén egy saját társasjátékkal is szeretnénk bemutatkozni, a kis vitorlás útja címmel.

„Fogd a Kezem” Alapítvány

http://www.fogdakezemalapitvany.hu/

 • Abilimonádé - Ability Cafe sérült fiataljainkkal frissítőt készítünk és adománybüfénkben kínáljuk az Esélykikötő látogatóinak.
 • Speciál shop – kézműves sarok és a műhelyeinkben készült kézműves termékek árusítása

Greenpeace Magyarország Egyesület

http://www.greenpeace.org/hungary/hu/


Látogatás az Északi-sarkon
A Greenpeace Magyarország minden évben több fesztiválon is részt vesz, hogy kreatív eszközökkel, lelkes aktivistákkal bemutassa, közelebb hozza a környezetvédelem ügyét a látogatókhoz.
Idén különleges programmal készülünk az Ördögkatlan fesztiválra. Egy Virtuális Valóság sisakkal fogunk érkezni, amire a szervezetünk készített egy, az Északi-sarkra kalauzoló programot, aminek révén néhány percre bárki a jeges északon érezheti majd magát, aki ellátogat a standunkhoz. Úgy gondoljuk, hogy ez igen népszerű lesz a látogatók körében és segít majd beszélgetést kezdeményezni velük a klímaváltozásról.
Ezenkívül viszünk paravánt, ami előtt saját videó-üzenetet lehet majd küldeni környezetvédelmi témában, valamint bemutatunk egy mini napkollektort, ami sörösdobozokból készült. Természetesen a szokásos kiadványaink, játékaink is helyet kapnak majd a standunknál.

Lélektér Ifjúságsegítő Alapítvány

http://www.pecs.gyitosz.hu/

 • Kincsvadászat Kicsiknek és Nagyoknak
  • A tőlünk kapott titkos térkép alapján fejtsétek meg rejtvényünket, teljesítsd a küldetést!
  • Kövesd a @pecsiifjusagilelkisegely –t az Insagramon, tölts fel egy képet a #pecsiifjusagilelkisegely hashtaggel és jelölj meg minket a képen. Cserébe megajándékozunk az Esélykikötőben.
  • Kedveld a Pécsi Ifjúsági Lelkisegélyt a Facebook-on, tölts fel egy képet, amin minket is megjelölsz és jutalmadat átveheted az Esélykikötőben.
 • Fejezd be az „Amióta a Katlanon/-ba vagyok…” kezdetű mondatot az óriás üzenő falunkon .
 • Kézműves foglalkozás - Papírvirág készítés

Ökográf Egyesület

http://okograf.blogspot.hu/

Hintázz velünk!
Az egyesület egyik alapcélja a környezeti fenntarthatóság népszerűsítése kreatív újrahasznosítási technikák oktatásával. Szervezetünk Pécsett, a Smart Egyesülettel közösen működteti A KLUB elnevezésű nyitott, közösségi- és életmódteret és műhelyt.
A fesztivál ideje alatt az egyesület munkatársai és önkéntesei a fesztivállátogatókkal közösen közösségi hintákat fonnak használt kerékpár gumibelsőből. Az akció közösségformáló erővel bír, miközben a környezeti szemléletváltást is elősegíti.

Miért Ne?! Csoport

http://www.miertnecsoport.hu/

Örömzene és HangszerkészítésHangszerekkel, és kreatív kézműves sarokkal készülünk. Egyik sátrunk alatt lehetőség nyílik hulladékból és természetes eredetű alapanyagokból apróbb hangszerek saját kezű elkészítésére, valamint a kisebbek rajzos, kreatív alkotó foglalkoztatására. Másik sátrunk Jam saroknak lesz berendezve, ahol örömzenélésre és hangszeres játékra nyílik lehetőség. A képzettebb, idősebb korosztály közös zenéléssel, a zene nyelvén való kommunikációval ismerkedhet meg nálunk, alkalmi zenekarok alakulhatnak kvázi idegen emberekből. A kisebbek részére hangszerbemutatóval és zenei készségfejlesztéssel, ritmusgyakorlatokkal készülünk.


Nyitott Ház Tanoda – Gilvánfa

http://www.szmca.hu/szama2.html

Cigánytáncok tanodás fiatalokkalA Szama Da Noj – Vigyázz Reánk Egyesület az Ormánság aprófalvas környezetében működtet tanodaprogramot és egyéb hátrányos helyzetű csoportokat megcélzó oktatási és szociális célú programokat. A gilvánfai tanoda tánccsoportja 2010 óta lép fel az Ördögkatlan Fesztiválon.
A táncbemutatóra és örömzenélésre csütörtök-péntek-szombat, 19 és 20 óra között kerül sor a Faluház udvarában.


PeMeL – Pécsi LMBTQ Közösség

http://www.pemel.hu/

 • Szivárványlabirintus
  • Azt hiszed, mindent tudsz az LMBTQ közösségről? Nem sokat tudsz, de neked úgyis mindig szerencséd van társasjátékokban? Versenyezz barátaiddal, hogy ki jut ki előbb a labirintusból!
  • A pálya egy kb 80x80cm-es térbeli labirintus, amin a helyes irány megtalálásához jól kell válaszolni különböző meleg témájú kérdésekre. A válaszokat nem feltétlen kell önállóan tudni, a játékosoknak fél percük van megtalálni a megoldást kötélre függesztett kártyákon. Egyszerre négyen játszhatják, a játékidő kb 15perc. 
 • Jogfosztó
  • Az Emberi Jogok egyetemesek és elidegeníthetetlenek. Tapasztald meg milyen, mikor egy címke miatt mégis elveszíted jogaidat. 
  • Az Emberi Jogi Nyilatkozatának pontjainak egyszerűsített változatát kapja kézbe a játékos, majd húz egy szituációt, amelybe beleképzelve magát darabonként döntenie kell, hogy mik azok a jogai, amik sérültek, és ezeket el kell dobnia. A játék célja szemléltetni, hogy kisebbségek (főként LMBTQ) milyen jogi diszkriminációkkal szembesülhetnek nap, mint nap. 
 • Szituációs játékok mindennapi LMBTQ történetekkel
 • + Kérdezz, felelünk! 
  • Vannak olyan témák, amik érdekelnének, de sose merted/nem volt alkalmad kitől megkérdezni? Itt lehetőséged van rá! 

SZIA InDaHouse Hungary

https://indahousehungary.wordpress.com/

A SZIA InDaHouse program roma gyerekek és felnőttek esélyteremtésével foglalkozik a borsodi Pere falucskában. A perei közösségszervezés önkéntes tevékenységen alapul, amit helyiek és odautazók együttes erővel teremtenek meg.
 • Hozz egy mosolyt, vigyél egy másikat!
  • társasjátékokok 
  • InDaHouse kvíz
  • InDaHouse póló készítés
  • foglalkozások modellezése interaktív poszter segítségével interaktív ismerkedés a programmal 
  • „Hozz egy mosolyt, vigyél egy másikat!” – fotókészítés

Színes Gyöngyök Egyesület

http://www.szinesgyongyok.hu/

 • Ízeken át a Szívekhez
  • Kóstolda cigány lakáséttermünk szeretne ízelítőt adni az autentikus roma ételeikből (lángos-sütés), valamint a roma hagyományok ismertetése is célunk a fesztivál során. E célból egy rövid körülbelül egy órás interaktív beszélgetést szeretnénk generálni, a Kóstolda lakásétterem által kinevelt konyhai dolgozónkkal, valamint egyesületünk elnökével közösen. A beszélgetés címe „Vedd észre ki miben jó!” . 
 • Cigánykerék társasjáték, memory játék beás nyelvvel kombinálva, ország-város játék másképp
 • Gyöngyfűzés, Jenga Boom gyerekeknek

Uccu Roma Informális Oktatási Alapítvány

http://www.uccualapitvany.hu/

Uccu neki cigánykerék!
 • Programunk során roma fiatal felnőtt önkéntesek várnak minden érdeklődőt, játszani vagy beszélgetni vágyót. Az önkéntesek saját identitásuk állandó és aktív megélésével, történeteik megosztásával engednek betekintést nyerni a cigányság mindennapjaiba.
 • Állandó élő könyvtárunk mellett, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt izgalmas quiz tesztünkkel és az uccu játékos-beszélgetős programjával várunk mindenkit.
 • Idén sem feledkezünk meg a filmrajongókról, valamint azokról, akik kis pihenésre vágynak, elmenekülve a tikkasztó hőség elől. Az esélykikötő minden napján jó hangulatú, Uccu Filmklubunkban cigány filmeket vetítünk, amikre várunk minden érdeklődőt.

KOMMENTEK

RANDOM GALÉRIÁK A MÚLTBÓL$type=three$$cols=3$meta=0$snippet=0$source=random$rm=0$count=12

Név

1% 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 30y a csemegepultos naplója a freskófalu legendája a gát a halottember a helység kalapácsa a hős a katlan a kézmosás fontosságáról a kisharsányi vőlegény a la carte kórus a lélek mélységei a mádia ördögei a mi osztályunk a nagyharsányi menyasszony a nagyharsányi óvoda programjai a napisten unokája és a tengeri sárkány lánya a repülés története a shakespeare-szakszervezet a show folytatódik a soha vissza nem térő a székely menyecske meg az ördög a te országod a very comeadic evening a világ bölcse a zsidó aaa címlap abdeljalil kodssi ad libitum ádám almái ady/petőfi agócs gergely agócs írisz ágoston béla ágoston gáspár ahogy esik úgy puffan ahogy te rá ajánló aladár egyedül van alagsor alice kapka alkotótábor alma álmok ama amalia pereira amargant színházi műhely american corner amnesty international andfriends andrejszki judit andy vazul annak is kell anyám tyúkja apnoe apporto apró kis hazugságok apró paták apró-impro aradi kamaraszínház aralica borkert programjai aralica ibero hacienda archívum arcofon duó arcofon trió árnyékban élők artner sisso artus ascher ascher oszkár színház aszpik átlátszó víz legyen aura musicale az anyósom az én világom a mi világunk az isten és a részegek az ördög hárfái az úrinő azt meséld el pista bábok babra babylon bácska bakos búsulók bagi zsolt bakonyi alexa baksa-soós attila balanescu balassa éva balázs barnabás ballabox balogh balázs balogh kálmán balogh tünde balogh viktória bandart bangó margit banyamesék bányavakság baraka baráti kristóf bárdos zoltán bárka barna margit bartók bartók béla zeneművészeti szakközépiskola kamarazenekara bata istván beatbox műhely beck zoli becker nóra beethoven ix szimfónia bélaműhely belső elhárítás benke grátzy benke pál benke paulina benkó bence bérczes bérczes tibor berecz andrás berecz istván berecz mihály bereczki csilla beregszászi illyés gyula magyar nemzeti színház beremend beremendi kovácsműhely berki tamás bérletek besence open besh o drom beszélgetés beszélgetések a katlanban beszélgetések az életvégről bethlen téri színház betwixt bezzegakurvabeckek bicikli bob és bobek boban markovic orkestar bóbita bábszínház bocsárdi lászló bodor tibor teskó bodyssey bogdán árpád bogdán lászló bognár szilvia bohóc brigád bohóctámadás bóka bence boldog új élet bongobong bóra áron borbély mihály borbély műhely3 borbély szilárd bornai szilveszter borsörmester both miklós both miklós udvara bozsik yvette böjte józsef böröcz andrás börtönrádió brasnyó bringával a katlanba brother kawa búcsúkoncert buda folk band budapest bár budapest pride budapesti józsefvárosi zeneiskola budzillus bujdosó bujdosó trió bujtor balázs bukta imre busz-színház büdös vornyik büszke uv-zöld nünüke cactus truck cafes and citizenry project caligula calle del mundo caminus carmen cangiano carmen sita castel felice vizsga catsandox chameleon days trio chillpince chris potter cifra műhely cifra szoba mérából cifra udvar cifra udvar programjai cigány ízek kavalkádja cimbora mesejátszóház címlap circus cirkusz cirkusz 2015 cirque du platzak classical claudia kraus cók-mók bábszínház compagnie les apostrophés concerto conclusion control studio cosí fan tutte cote de l'ile czitrom ádám családi programok családi programok 2014 családi programok 2015 családi programok a katlanban csalló roland csángálló csángóblúz csányi jános cseh andris cseh antal cseh tamás cseh tamás archívum csémy balázs csere-bere placc cseri hanna cserihannák cserna antal csernik árpád csevej csibészműhely csigaház csík zenekar csíkszerda csiky csillagszálló csobánka zsuzsa csodalépés csokigolyó koncert csonka ibolya csontbrigád csuja imre csurgói gimnázium d.o.g. dancing graffiti danubia dargay attila dargó szilvia daruka mihály darvas benedek darvas kristóf darvas krisztián darvasi lászló debreceni csokonai színház deer fellaz dés andrás dés andrás quartet deutsch didier delannoy dil mastana dinyés dániel dinyés soma dip trio díszvendég díszvendég 2014 dj zöld dohány dohnányi zenekar dolce don quijote döme dömötör andrás dömötör tamás dörnyei szabi dr dermot dragomán dragovácz ágnes dráva TSE dresch dresch quartet drog-stop duke bluebeard east balkán ebéd édes piroska ef zámbó effe label effects effectum egészségnap egressy zoltán egri bálint egri vár egy kiss erzsi zene egy pohár vörös vérré válik egyasszony egyedi péter egymás bábelében együttműködésben eklektrio elek ányos élmény kommandó élményfestés élő könyvtár élő márton ember tenyerében encuentros énekegyüttes énekvarázs english english summaries 2014 english summaries 2015 english summaries 2016 építész műhely epres attila érdi tamás erdős virág eric satie erőss harmonik band értékmegőrző escargo hajója esélykikötő esélykikötő 2012 esélykikötő 2013 esélykikötő 2014 esélykikötő 2015 esélykikötő 2016 esterházy eszter-lánc mesezenekar esztrád etnoé eurakvilo európa kiadó evritingsz láj faág baráti kör fábián péter fabók mancsi bábszínháza fajkusz attila fajkusz banda fajok eredete faluturisták fanfara complexa faragó béla fata dani fedeles tamás feedback fejesztés alatt q fejlesztés alatt q fekete ernő fekete leves feldmár intézet felhőfi-kiss lászló fellépők betűrendben felnőttek szabadságon fenyvesi gábor fenyvesi józsef ferenczi györgy ficza istván fillár istván film film 2014 film 2015 film a katlanban fine arts firkin fitwalk fláre beás banda flashmob foci fodor tamás fodrásznő fogathajtó verseny fogd a kezem forgách andrás forte társulat fórum fölnevelő édesanyánk fpt fredifr3d frida kahlo friedenthal zoltán frim fram frontátvonulás furák péter fut a színház futás futó balázs fülöp bence fürdőavatás füzér katalin g szabó hunor g&g duó gábor géza gál tamás galapiat galaxisok garaczi garamvári gábor gasztroördög géczi zoltán gémes antos general information generation impasse gergye gerlits réka gerlóczy márton geröly quartet geröly tamás ghymes gilbert edit gilvánfai zenebona gingalló pécsi meseműhely giulia este otthon marad gnawa goldenfeszt gólem színház gombaudvar gondnok göttinger pál gőz istván gran kino grecsó grecsó krisztián greenpeace greenway grencsó istván grencsó kollektíva grisnik petra gryllus gubanc gulyás gábor günsberger ákos gyalog a katlanba gyalogösvény gyáni gábor gyáva gyémánt bálint gyenge lajos gyerekkuckó gyerekmegőrző gyermekképet a gyerekeknek gyetvai zoltán gyöngyös műhely gyöngyszemek a múltból győri vaskakas bábszínház ha most látnál tamás hagit yakira hahagáj hajnóczy hajós andrás halálos temetés halálratáncoltatott leány halas dóra halastó halász judit halász péter halmy györgy hamlet hámori máté hangfürdő hangszerbemutató haraszti pince haraszti rezidens band haraszti sound system harcsa veronika harkány harmadik figyelmeztetés harmath olívia hárságyi pince harsányi attila harsányi bence határvonal hatok haumann péter havasréti józsef háy háy come beck hegedűs d géza helené helység kalapácsa helyszínek helyszínek listája helytörténeti gyűjtemény henics tamás hepp trupp herczku ágnes hermann ildi herminamező hernádi judit hervadó virágok hétágfa játszóház heted7 hétpróba hírek hírlevél hírlevél játék hofecker mátyás hofecker-molnár-baksa trió holland holnemvoltfa honvágy hoppart horváth csaba horváth istván horváth kristóf színész bob horváth viktor hősök temetője hrabal hrabal könyve hrabal összes hrabal-galaxis hrabal-vurstli hrabal100 hullám hullám és gumikötél humble grumble duo hungarian studio orchestra hunyadkürti györgy huzella péter i erzsébet időbontás időjárás igazgyöngy igrice citeraegyüttes így tedd rá íjászat improvokál indit interaktív népmesei egyóra interjú introduction intu intuíció trió irodalom irodalom 2014 irodalom 2015 irodalom a katlanban irtás istállómozi isten hozott istentelen ifjúság istvánffy kamarakórus iva bittova ivánovics bea iványi emese ivyz jam jancsovics máté jankovits lászló jarjabka ákos jasper stadhouders játék jazz jazz appreciation month jazz world folk music jegyek jegyirodák jel jel színház jelenkor jelentkezőknek jeles andrás jenei szilveszter jobbágy kata jon e marquette joós tamás jordán adél jordán tamás jövoltköszönömkérekmég juhász gábor juhos junkie jack flash k2 színház kacagó gerle kády galéria kaf kakasy dóra kákonyi árpád kaláka kálid rtúr kalotaszeg kamarás iván kanizsa csillagai kapcsolat kaposvári csiky gergely színház kaposvári egyetem kárász eszter karaván karavan familia karc karosi júlia kárpáti dódi karszalag kátai zoltán katarzis katlan-kupa katlanblog katlanblog 2010 katlanblog 2011 katlanblog 2012 katlanblog 2013 katlanblog 2014 katlanblog 2015 katlanbusz katlanfutás katlanjóga katlansztorik katona katona dóri julis katona lászló katona mozi káva kulturális műhely kecsek kecskeméti gábor keddek keleti élménytár kellár f jános immánuel kemény istván kemény lili kemény zsófi képek képhang-hangkép kerek istván kerekasztal kerényi róbert kerényi zsolt kereplő kereszthuzat keresztury tibor keresztül európán kermiz kerpely adél keserű imre keszthelyi réka kézműves kuckó kézműves műhely gyerekeknek kiállítás kiállítás 2014 kiállítás 2015 kiállítások a katlanban kicsi nyuszi hopp hopp kimi kincses gyula king automatic kirschner péter kis kikericsek kisantal tamás kiscsillag kísérleti adás kisesti kisharsány kisharsány-túra kisjakabfalva kiskovács attila kisördögtánc kiss diána magdolna kiss eszter kiss mónika kiss pisti kiss tibor kistehén kisvegyes knotik ildikó koccintás kocsmai verekedés kokas éva kollár-klemencz lászló kolompos kolonits klára koncert koncert 2014 koncert 2015 koncertek a katlanban koncz zsuzsa konrád györgy korniss péter korpás éva kórusok éjszakája kovács éva kovács gabriella kovács gerzson péter kovács kristóf kovács krisztián kovács udvarház kovács zsolt köles ferenc kőrizs imre kőrösi zoltán kővári eszter sára kövér andrás kövi közelítés egyesület közérdekű közlekedés krasznahorkai kripli mari kristán attila kritika kritikai szalon kubalibre kucserka zsófia kultúr találka kupé különbéke la belle epoque la tresca lábam termett a táncra lackfi jános laczkó péter vándorfényképész lajkó félix lakótársat keresünk lampion láng annamária lantos zoltán lass bea lászló zsolt láthatatlan állomás látogatói ászf lázár kati lazippo le skeleton band legát legesleges legyünk a föld barátai lékó tamás lélektér lénárd kata lengyel brigi lenthár balázs leonce és léna les touffes krétiennes lift szakkollégium light in babylon literature little g weevil location lóhair-e london lou reed lovasi love and money love band lőrinc katalin lőrinszky attila luigi fusani lukács miklós maár gyula mácsai macskafogó macskák esernyővel madár a víz alatt made in pécs díj magyar alipecia areata közösség magyar képzőművészeti egyetem magyar narancs magyar színház majdnem 20 major judit malatinszky borudvar manic freak manna produkció manoamano manoya marco bell marco pasinetti marí és max marie márjánovics diána márkos albert márkuszínház márta istván másik jános másik magyarország máté gábor máthé zsolt matrica matt b matta lóránt máv mediawave megnyitó megyeri andris méhes károly méhkasaula mellettünk melodisztik mélyrepülés menedék menetfény mentés másként menzel menyhárt jenő mennyekbe vágtató prolibusz mese a tűzpiros virágról mesekotyvasztó mészáros sára meszecsinka mezítlábas menza mezítlábas zenészek micsoda dániel mika jovancic milea mitch&mitch mizsei zoltán mkb társulat modern art orchestra mokos pince moldvai kiss andrea moldvai lászló molnár gusztáv momentán társulat montanaro mozart mozart-kommandó mr irish bastard mu színház mucsi zoltán mulandó mulatság murál morál mező muriel muruya muzsikás müller péter sziámi műsorfüzet müszi művészetek völgye művészeti tábor művészi hordók nagy ádám nagy dénes nagy józsef nagy mariann nagykanizsai gólyalábasok nagypál gábor nagyvárosok máriája nappali narancsrevü narancsterápia náray erika natasa pavlovskaya nechl nóra négy utolsó ének nehéz neil young sétány nem tudni hogyan nemes gábor kölyök nemes takách kata nemes-horváth orsolya németh kriszta németh levente nemzeti színház nemzeti táncszínház neofolk népmesei egyóra néptánc nézőművészeti kft nikolas field nincs ártatlan kép nincs számukra hely nincstelenek notice to applicants novák csaba novák erik novák jános novecento nyáry krisztián nyitrai lászló nyugat offenbach oláh ibolya olasz istván olasz&magyar zenei műhely olivero sukh mahal olvasóliget opera operakalauz óperentzia orfeum orgona orlai ormánság zöldút orosz dénes oroszlán anikó orvos oszkár telekocsi osztálytársak voltunk osztroluczky sarolta ökrös csaba önkéntesek ördög bor ördögkatlan házaspár ördöglegenda ördögök vizsga ördögtánc ördögtaxi ördögtúra örkény mozi örkény színház örkény-vurstli ősi pince őszirózsa nyugdíjas klub összes helyszín programja ötvös andrás őze áron p müller péter p. müller péter paczolay béla pácser lászló pál andrás pál család pál istván szalonna palacskó józsef pálfi ervin palimo story pálmai anna pálné kovács ilona pálúr jános palya bea pályázat panchan paniks paniks duo pannon filharmonikusok pannon tv pannonia allstars ska orchestra papaver cousins parasztopera parno graszt parti nagy lajos parti nóra passport control pazsó pécsi bölcsész udvar pécsi faág baráti kör pécsi ikonok pécsi légitársaság pécsi nemzeti színház pelsőczy réka penguin souns system periszkóp rádió persona non grata pesti magyar színház pesti magyar színiakadémia péterfy bori péterfy-novák éva pethő gergő petőcz andrás pettendi szabó péter petz annamari philipp györgy pianínó pimplin pintér béla pion istván pirisi lászló pittman marci pittman zsófi pizsamátor play sátor podhorszky gábor polgár panzió póló pólógyár porteleki áron pöszemaszu presszó tangó libidó pribojszki mátyás program programfüzetek haladóknak programok a cifra teraszon programok a focipályán programok a kisharsányi focipályán programok a kisharsányi nagyszínpadon programok a kisharsányi templomban programok a kisharsányi templomkertben programok a kisharsányi torneteremben programok a kovács udvarházban programok a nagyharsányi faluközpontban programok a nagyharsányi iskolában programok a nagyharsányi templomban programok a nagyharsányi tornateremben programok a nagyszínapdon programok a narancsligetben programok a palkonyai faluközpontban programok a palkonyai templomban programok a pincesori kisszínpadon programok a sauska pincészetnél programok a szoborparkban programok a teleki kertben programok a villánykövesdi faluházban programok a villánykövesdi parkban programok a vylyanon programok az árokpart bárban programok az esélykikötőben programok az óvodaudvaron programok beremenden programok egy térképen programok kisharsányban programok nagyharsányban programok palkonyán programok villánykövesden psyché psycho mutants pte művészeti kar puchner birtok punnany massif puskás péter puszi quimby rába roland rackajam rácz livi radák jános ráduly misi rájátszás ránki dezső ratkóczi huba rátóti zoltán reart reggeli régi címlap régimódi bohóctréfák reichart edina renaichance rene trossmann reneszánsz konyha requiem retextil rétfalvi tamás réti adrienn révai sára reverze richard strauss ricsárdgír rivaldafény rock-lit-era rokka csoport rokokó rosé rólunk írták roma csillagok roma hungaricum romengo romungro roszik hella rozgonyi gergely rozs tamás rögvest röhrig géza rubik ernő zoltán ruska & mica rutkai bori sajtó sajtótájékoztató sam redbreast wilson sándor józsef sansz filmklub sansz játszótér sansz matiné santa diver santai sárik péter sárkány sanyika sárközy zoltán sárosdi lilla satie-maraton sator quartet saul fia sauska etno udvar sauska lounge sauska udvar programjai scherer péter schilling árpád schneider jankó sebaj színház sebestyén márta sebhelykiállítás secret man semegi zoltán semmi sena serdu projekt séta a szoborparkban sex drugs gods rocknroll shakespeare shakespeare kortárs tükörben shekespoetry shylock siegal siklós spa simkó kati simon edina simon márton simor ágnes simorág tánccirkusz simply english singas project sipos imre sipos vera sirály sisso 2013 slam poetry slam-busz sociopoly sofi oksanen soha senkinek soharóza somesong somodi h szilárd sorbonne sexual sorszám soul chambers söndörgő sötétben látó tündér specko jedno spolarics sprok antal sramó gábor stolen symphony stop motion studio k sugár miklós summary summer rebellion surman edit suzuki kimiyosi svejk svjata vatra sylvia leidemann symphonic brass quintet syrius legacy szabadkai népszínház szabados györgy szabados lászló szabadság egyenlőség párkapcsolat szabó balázs bandája szabó benedek szabó borbála szabó máté szabó sándor szabó szonja szabó zoltán attila szacsvay lászló szájlent klasszikal diszkó szakmai beszámoló szálinger balázs szállás szandtner anna szársomlyó nép-táncz csoport szarvassá változott fiú szatmári juli és zenekara szavazás szekszárdi gitárkvartett szélben szállók szeleburdi család szeleburdi gáspár szélkiáltó szemző tibor szent efrém szent györgy iskola blogja szentesi horváth mihály gimnázium szentimentálé szép ernő szerbhorváth györgy szerencsés találkozások szeret zenekar szeri viktor szevasz cseh tamás szfe150 szigorúan ellenőrzött vonatok szikszai rémusz szilas miklós szimbola színes gyöngyök egyesület színház színház 2014 színház 2015 színház a katlanban színház- és filmművészeti egyetem színműveletek szirtes edina mókus szkéné szobor szoborpark szociopoly szokatlan szokolay dongó balázs szókrátész védőbeszéde szolláth dávid szolnoki apollónia szomorné kukorelli edit szorcsik kriszta szőke szandra szponzorbérlet szubjektív kisharsány szukernyik tamás szűcs krisztián szűcs nelli szűcs qka krisztián szvetnyik kata táblázatok tabu tájdíj takács géza takács kati takács lászló takács nóra diána takáts eszter taktak találj címet tamara obrovac támogatók tánc táp színház tapasztalt ecsetek tapasztó ernő tappancs műhely tárnoki márk tarr béla tartuffe tasnádi istván tatabányai jászai mari színház taxi teatr na walizkach teatr osmiego dnia técsői banda téka tél telefondoktor tengler gergely tg tenke istván tenkes kapitánya kalandjáték tenkes TE tenkes teljesítménytúra tenkes zenekar tenki réka téri sándor térkép terminál workhouse terralegenda the allreadies the beans the durgas the garden the irish coffee the island the mindblow the ramadogs the tablespoon thealter theatre thuróczy szabolcs tickets tiger lillies tímár katalin tiszta szívvel dúdolok titkaink toldi tomas opitz tompa andrea tompos kátya tóték tóth árpád tóth istván tóth krisztina tóth lajos tóth orsolya tóth viktor tóth zoltán tökmag tom és hórihorgas tom törőcsik történetek tranzdanz trill trio a trio afium tudnivalók túronyi helyőrség tutti cantabile tündérkert tűnékeny tünet együttes udvaros dorottya uknow duo ulickaja upor andrás urban voodoo machine utca-szak vacka rádió vádli alkalmi színházi társulás vadonleső vágtázó csodaszarvas vajda milán vajdai vilmos vakság valcz péter vallai fesztivál változás van valami bejelentenivalója váradi mónika váradi porta várady szabolcs varga anikó varga donát varga livius városi túlélő vas erna vasárnapi gyerekek védelmi terv vedres csaba védtelenek veiszer alinda veled kerek véletlen velosophie véradás verdi videó videoblog 2014 videoblog 2015 videoblog 2016 vidnyánszky vidovszky víg mihály víg végnapok viktor balázs viktor rizsakov világ civiljei egyesüljetek villánykövesd villánykövesdi vőfély violin király és hanga királykisasszony virág tünde visinata kontrol vizeli balázs vojtina bábszínház vörös vörös róbert vuk vylyan wahorn wahorn airport walny teatr wanderers watta cirkusz weiner sennyey tibor weöres sándor weöres-vurstli wh wifi winegret wombo workshop workshop archív workshopok a katlanban yagit hakira you-topia zakariás máté zalaegerszegi leánykar zalaegerszegi pálóczi horváth ádám zeneiskola leánykara zanzinger zányi tamás zebulon proekt zen zene-bona beás hagyományőrző együttes zöld 08 zöld rosé porta zuhanórepülés zzaj.h trió zsótér zsubori ervin
false
ltr
item
10. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL: ESÉLYKIKÖTŐ
ESÉLYKIKÖTŐ
https://4.bp.blogspot.com/-lGDHCI67wLY/V5dPdiWo0fI/AAAAAAACeg4/uqe4lrjUmRov7-wkRDOc1I-NyKUw14EFwCLcB/s400/ese%25CC%2581lykiko%25CC%2588to%25CC%258B.jpg
https://4.bp.blogspot.com/-lGDHCI67wLY/V5dPdiWo0fI/AAAAAAACeg4/uqe4lrjUmRov7-wkRDOc1I-NyKUw14EFwCLcB/s72-c/ese%25CC%2581lykiko%25CC%2588to%25CC%258B.jpg
10. ÖRDÖGKATLAN FESZTIVÁL
http://www.ordogkatlan.hu/2016/07/eselykikoto.html
http://www.ordogkatlan.hu/
http://www.ordogkatlan.hu/
http://www.ordogkatlan.hu/2016/07/eselykikoto.html
true
874411630608914615
UTF-8
Nincs találat. ÖSSZES Tovább Válasz Válasz törlése Törlés szerző Címlap OLDAL CIKK Lásd mindet MÁS OLVASNIVALÓ A TÁRGYMUTATÓBAN ARCHÍVUM KERESÉS ÖSSZES CIKK Nem találtunk ilyen cikket. Vissza vasárnap hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vas ke sze cs p szo január február március április május június július augusztus szeptember október november december jan feb márc ápr május jún júl aug szept okt nov dec az imént egy perce $$1$$ minutes ago 1 órája $$1$$ hours ago tegnap $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago öt hétnél régebben követők követés EZ A TARTALOM ZÁROLT Megosztás a megtekintéshez Másold a teljes kódot Jelöld ki a teljes kódot Minden kódot kimásoltunk Nem tudjuk kimásolni, használd a billentyűzet Másod-Beilleszt parancsait